Tuesday, February 12, 2013

Burger bakar Abg Burn..Melaka mari!! :)

Assalamualaikum semua

Hambooii,entry kali ni sekali lagi berkaitan dengan makanan yang lazat,sedap sehingga menjilat jari (agak over disitue hehe). Hari itu before,semua balik bercuti setelah menghabiskan Program Glad, ktaowg pun telah meng' appreciate kan diri (broken englishh tul haha) dengan bershopping, berwayang-wayang dan yang paling best bermakan-makan (sebab itu la cik ana je la ni tembam hehe)

Setelah letih membasuh mata dekat jusco iaitu shooping kompleks yang paling dekat dengan rumah aku ni ah , perut pun memanggil2 krooooohhhhhh....Lapar!!!!! dan dengan sepantas dan tanpa berfikir panjang giteww ktaowg  pun decide untuk 'melantak' dekat Burger Bakar Abang Burn, tempat yang paling sweet dan ktaowg pun try la rasa burger bako tu, try then comment hehe

Sampai jer tanpa segan silu,terus order 3 biji Burger..ah,ambil kauuuu!!, melantak habisss ni (balik rumah sah membebel coz makan terlebih sudaaa haha). Tapi sebenarnye burger tu untuk 3 orang cik ana, cik matun dan cik Jah, ktaowg makan burger biasa, burger ayam chessse, dan burger daging bawang.

Dekat kedai ni, bukan ada burger jer..ada makanan goreng,sate dan yang paling best kedai ni betul-betul menghadap sungai Melaka so sambil makan boleh la cuci mata tengok mat salleh yang terlebih bersemangat naik 'River Cruise ' dan kite yang comel ni boleh la duk lambai2 kot dio berkenan ke haha (agak poyo di situ kan haha).

Tu dia..Burger Bakar Abang Burn :)



taraaaaahhh, tak habis2 dengan peace tu ah..again , peace!! :)



                       
Ni adalah makanan tambahan ktaowg..serius,daging tu memang terbaek...sedap!!! i like hehe


so, apa lagi jom try...tak rugi punya,harga pun berbaloi-baloi!! :)


1 comment:

Mohammed Zamri said...

Assalamualaikum...

memang sedap makan burger bakar kalau dah kena denganj seleranya...