Thursday, May 31, 2012

lukisan terindah ;)

Assalamualaikum semua dan salam jumaat.Berusaha untuk update blog guna telephone,walaupun terpaksa mengecilkan jari untuk tekan keypad (nampak sangat jari-jari aku ne gemuk hahaha).


Pagi tadi disebabkan kemalasan dan kebosanan melanda diri so,aku dengan perasaan ambil kertas dan cuba la untuk melukis dan hasilnya.....


Jeng...jeng......


jeng...





bila nak habis praktikal ni =)

Assalamualaikum semua,sekian lama menyepi dari dunia blog sebentar.Agak-agaknya ada tak orang rindu kan aku?haha sah-sah tak ada kan =).Tak apa lah janji kita semua happy dengan kehidupan sendiri.

Sejak berbulan-bulan ini memang rutin harian aku hanya la kehidupan sebagai seorang budak praktikal yang agak skema.Sebelum jam 9 pagi aku sudah meninggalkan rumah dan balik rumah sebelum jam 6,macam itu la kehidupan aku setiap hari kecuali sabtu dan ahad.Baik kan aku? tapi sebenarnya aku emosi dengan ne tapi 'sabar ana je la...sile sabar'.

Kalau tengok status facebook dan twitter kawan-kawan aku pasal praktikal ini,ada yang cerita betapa geram dan tension mereka menjalankan latihan praktikal ne tapi ada juga yang gembira (padahal aku la yang paling rajin mengeluh pasal praktikal ni  hahaha).Bagi aku,praktikal ne kekadang best juga tetapi kekadang tak best =), yang paling tak best time kerja datang dengan begitu banyak dan kerja itu terpaksa kita buat secara bersendirian geram tak geram tetap kita selesaikan da nama budak praktikal  kan so 'keterpaksaan' untuk meyelesaikan kerja tu perlu juga dilakukan.Aku memang skema dengan ayat-ayat ne semua haha =)

Sekarang dah 5 bulan aku menjalankan praktikal ne Insya'Allah lagi sebulan akan menamatkan status 'seorang budak praktikal', memang tak sabar nak habis nak tidur puas-puas (aku ne memang tak habis-habis dengan tidur aku ne hahaha). Apa-apa pun wahai hati sila bersabar ya, be are good person!!!!!

 

  ( BILA NAK HABIS PRAKTIKAL NE ) tu la ayat sebenar dan ayat harian aku!




Macam ini la aku kalau dah tension sangat dengan kerja dekat office!!!