Tuesday, August 9, 2011

nangis sampai mata bengkak

salam ramadhan yang ke10 semua..da seminggu lebih puasa oo yeh saya suke opss bukan saya jer semua kot wahaha..asal aku skema ne nak b'saya-saya la ekkk..da lama xupdte blog dengan alasan saya malas nak update blog wahahaha...(gelak jer kerja aku ne)

entry hari ne propa lebih jer =)..sebenarnya mata aku bengkak entah sebab apa entah..atoiii,da terlebih comel =) tapi tak ada la nak nangis sampai nak bengkak-bengkak,asal nak menyeksa mata tu cian air mata aku aw..air mata ne mahal ok tak boleh nak mengalir sesuka hati jer wahahaha..ado ku kisah!!!!!

sejak dua menjak ne aku rajin bebenor baca blog jejariruncing.blogspot.com ne..yang merangkap kepada mantan tunang khairul fahmi che mat(pemain bola sepak malaysia tu wah siape tak kenal memang nak kena ngan aku emmmm)..baca blog cElia ne betul-betul membuat ak sadisssss gler tapi tak ada la sampai nak nangis bagai kan ataupun nak gler (i normal ag ok)...tapi memang sedih ah teringat lak 'uddik' wuhuhuhu...jan ingat lagi perkara2 lepas tu yang ponting sekarang ne aku lagi happy kot biar pun penah nak kapel opss kapel tak sampai seminggu pun haha.tapi kan hidup bersendirian ne lagi best kot,di samping family2 and kawan-kawan aku yang agak sengal2 macam aku ne gak hahaha

apa-apa pun semoga Elia tu lebih tabah ok,Allah telah menentukkan yang terbaek untuk kita.Percaya lah Allah akan memberikan yang terbaek untuk hambaNya.cehh,aku cam terlebih pakar lak haha..just nak share2 jer =)

ok berbalik kepada entry aku untuk hari ne,aku nak cerita pasal mata aku ne ah,yang da agak terlebih comel,ah comel la sangat eee sakit awww,tak larat den nak menanggungnye..huhu dugaan di bulan puasa,jangan nak membebal ana je la hadapilah dengan senyuman =)


tengok ah perbezaan mata aku yang sebelah kiri tu agak terlebih comel2 ckit...=(


tu dia...mata comel

semoga mata ne akan kembali kepada asal..eden rasa lau baby tengok mata aku ne mesti takut gler wahahahaha =)..apa-apa pun hadapi kehidupan dengan senyuman,peace =)

nice to meet u
u nice me =)