Friday, January 6, 2012

terima kasih awak mencuri hati saya ^_^




salam semua..udah lamo idak me'post' kan sesuatu dalam blog ini..for the first time 'welcome to 2012'..count up 2012 hahahahaha..

aku nak cerita apa ah..adoiii..jom layan la aku punya cerita ne ah...

..


ceritanya kan...








..

.
.
.
.
.
.
-----
....

nak cerita ka tak yer...


aku kan..



sebenarnya kan...





sebenarnya...



dah jatuh cinta....



cinta...



orang tu da curi hati aku...




jangan nak salahkan dia atau aku




dia tak salah kalau nak curi hati aku...




bak kata and pesanan berharga dari pakwe aku ne ah....



;
.....

...

.
.

pakwe aku...

..










'CURI GITAR SALAH....CURI HATI TAK PE'








so sweet

pesanan penaja 'aku saje jer..xada perkaitan dgn yg hidp ataupun yg mati haha'



^_^

No comments: