Tuesday, May 24, 2011

heliza helmi admire ngn sape??

Salam semua dan selamat malam =)..apa cerita cuti-cuti anda?mesti best kan,xmacam aku ne penuh dengan kebosanaan,kerja duk terperap jer kat umah nak jalan pun malas and tak ade kawan semua belum balik..semua masih merantau..keja aku tengok tv,online,tolong-tolong mak aku tu jer la, nak mesej pun tak ade orang yang sudi ‘pakwe’ aku tak mesej huhu(jangan sampai aku buang telphn ne ah asyik senyap jer hahahhaaha)..aku x habis2 dengan pakwe xmenjadi aku ne jer =)

title entry hari ne tak ade kaitan dengan heliza pun..aku sajer jer,aku just nak share something jer,yang berkait dengan 'ADMIRE'..jom layan jap..^_^..wakakaka


asal aku letak pic heliza?coz aku admire gler dengan dia...heliza i luv u
=)


Kowang pernah tak admire dengan seseorang?tersuke ngan seseorang ker sedangkan dia tak tak tahu,mesti penah kan hehe…perasaan cam tu kekadang best gak kan tapi ade gak yang tak best kan..

contohnye..kowg terbuka ‘fb’ laki tu and dia duk maen komen-komen dengan ppuan laen mesti kowg yang over sendiri and sakit hati sendiri..maen perasaan sendiri and paling penting kowg mesti maki-hamun laki and ppuan yang tak bersalah tu kan haha(siape suh kowg tak terus terang..ah maen pendamkan jer la yer and maen perasaan sendiri la ek hahahha)…kekadang kita nak terus terang gak kan tapi malu nak terus terang kan kita ppuan jaga saham sikit yang laki ne tak faham2 gak ha……tapi tak salah juga kalau kita bg hint ckit kot-kot dia pun ade hati dengan kita ker (aku macam ade pengalaman lak padahal tak ade orang pun nak dengan aku hahhaha)

Alah,kita kan dah besar masing-masing dah boleh fikir baek and buruk sesuatu tu..opss yang penting ‘ALLAH tu dah menetapkan jodoh untuk setiap hambanye’ kite kena lah berusaha ckit hehe..peace =)

K tu jer la..
Next time kita update lagi k..
Nice to meet u,u nice me?
=)

2 comments:

aku budak skema said...

hahaha,..ini mesti sindir pawke ana neh,..haha

Ana Je La said...

haha..taw xpeh..tap maslahnye..ana xda pkwe kuang2x