Monday, May 9, 2011

dating wth 'mr.bosan' haha

salam and selamat pagi semua,title entry da cam nak tgedik2 lak haha..bajet nak dating lak aku,dating kt umah jer boleh la haha...actly,aku jst nk crta saat2 kebosanaan aku kat umah ne jer =)..

dah 4 hari aku duk umah ne..pehh aku da rasa bahang2 kebosananan itu huhu,online pun bosan gak..ade telphn pn xbunyi langsung(nmpk sgt lah aku xfemess kn hahaha)..lau nk msj pun xtaw nak msj ngn siape..nak msj dia,dia ade exam,aku yang baek hati ne xnak lah ganggu cehhh aku bajet lak haha..(padahal dia yg xmsj aku haha)

ari2 biasa ade adk aku kt umah..tp lau belah pagi adk2 aku g sklo,aku ngn mak aku jer kat umah..dan masa tu bermula lah saat kebosanan aku huhu...ade 4 bln ag..aku nak buat apa ne???ooo..tdk...cm mna nk hilangkan bosan???jan.............nk tensen sangat la ana relx sudaaaaa hahahahaha


aku..maen copy kt tumblr jer..cm ne la kot muka aku dlm 'kebosanan' haha

k tu jer la
nxt kebosanaan kita upld crta ag k
nice to meet u,u nice me?
=)

No comments: