Sunday, May 1, 2011

baru..semua nak baru !!!!

salam zohor sekalian..cehh,aku still ngan semangat aku yang tak abis2 ne..bangun jer terus gi betul2kan blog ne,ngan keadaan aku yang tak mandi2 ag aku dengan penuh semangat and usaha yang agak terlebih2 'mencantekan' blog (biar pn xcantik nak gak puji haha)..akhirnye,terhasil la template blog yg 'xseberapa' ne haha..xpe la kan janji aku buat sndiri yer =)..sebelum ne duk suruh ct kamaliah jer yang tolong buat


Akan tetapi (ayat skema jap hehe) pada,2.5.2011 jam 1.20 tengah hari pas azan zohor terhasillah template yang comel ne...comel x????..comel kn hehehe(aku bajet syok sndiri ah lantak ah janji aku appy kan kan =) haha)..

jeng..jeng ne la hasilnye...


~~~ne header kn..ah,entah la aku maen bedal jer haha~~

opss,lupa sesape yang nak komen pasai template and header baru aku ne..sila and jemput2 la ek hehe...(komen anda amat diharapkan cehh..ayat skema aku hahaha)

k ah da letih nak tido sat..bfore tu,nak mandi lu and abiskan semua keja2 yang sepatutye termasuk la 'MAKAN' haha

daa cemua..=)
nice to meet u,u nice me?
=)
salam

4 comments:

molmolla said...

lebarkan sikit header, bagi sama dengan background yg kaler biru tuh

Ana Je La said...

cm mna nk lebarkn?=)

Najah Unni said...

hehehee... ok dah ana... hehehe... cun n cantek cam ana gak..... hahahahah

Ana Je La said...

najah..tq hehe