Friday, May 6, 2011

airasia punya cerita haha~

salam mereka2 semua,mood tersangat appy ag cz da sampi umah,pas ne leh ah makan puas2 hehe.flight kul3.30 sampai tawau dalam kul6.25 agak lama ok.Yang paling tak best,hari ne aku sangat tak selesa duk sebelah budak lelaki,muka dia pehh sangat menakutkan aku xleh tido takut punya pasal aishh ne ah teruk servis kapal trbang ne..suka ati jer bagi ppuan duk sebelah laki.asal ah tak bagi ppuan duk ngn ppuan bukannye susah pn..ne tak aishh myusahkan and merimaskan betui huhuhu

xpe ah janji aku da sampai sabah..sampai umah sendiri hehe..tp cuti 4bulan ok,aku nak buat apa tu??em...xkan nak tido and makan jer adoii cuti susah,xcuti agak susah huhu...alah ketepikan semua tu yang penting mood sekarang nak cuti and makan puas2 hahaha...


layan kn jer pic ne ek hahaha~

No comments: