Friday, May 20, 2011

ah..mesej pakwe and makwe itu erkkk

Salam semua,apa cerita?apa khbr dengan cuti anda?busy dengan keja ker..wah,bestnye..aku pun nak keja gak tapi asal keja tak panggil aku ne cehh padahal aku yang demand nak keja kat tempat yang ‘ber aircond’ jer hahaha...alamatnye,duk la anda dengan penuh kebosanan ek..so keja aku, macam biase la duk online,tgok tv,tolong-tolong mak aku..nak mesej pun tak ade yang sudi huhuhu..ok hari ne cerita pasal pakwe/makwe..


ok sweet...=)


Pakwe anda tak mesej?makwe anda tak mesej?girlfren tak mesej?bf tak mesej?or orang yang anda sayang tak mesej?..mesti penahkan,mesti sakit hati kan…tapi kita tahan jer atas ‘tiket’ kita sayang dia(pakwe or awek)…tapi tak semua macam tu,ade gak yang ego…’u tak mesej I,I pun tak mesej u’,ok dua-dua ego..alamatnya,’wak kita putus jer la ek,kita tak sesuai..semoga awk jumpa yang lebih sesuai’ (ah..jan smpi keja ‘awak-awak’ tu asyik nak tukar awek/pakwe,macam tukar baju jer, tak sesuai putus..putus..and putus erkkkk)…

Apa-ape pun semua ne dari kita gak…bijak la dalam membuat pilihan =)

Cerita aku lak…pasal pakwe aku hehe (bajet jap ^_^ )

Kalau aku,sentiase jer tunggu die mesej aku tapi dia xmesej pun sampaikan ‘otak’ ne ‘poning’ da..asyik fikir yang bukan-bukan jer..’dia mesej dengan ppuan laen ker?,dia da tak nak dengan aku ker?dia da bosan dengan aku ker?’…ok soalan-soalan ne la yang ada dalam otak aku..kalau aku tak tahan aku mesej ah dia tapi………………………….dia balas pun agak lambat ckit huhuhu (emm xape la sayang punya pasal so cik ana je la tahan jer hahahaha)…macam dia cakap sebelum ne aku kena lebih matang (aku nak matang ah tunggu la 10 tahun akan datang yer hehe)..pehhh,memang agak bertuah la laki tu kan kepada llaki berkenaan sile mesej aku sekarang!!!!!! Hahahaha (ok semua tipuuuuuuuuuuuuuuuuu haha)

Pengajaran untuk hari ne..kalau kowg da ade awek or pakwe,sile jaga awek anda..jangan macam pakwe aku ne..tak prihatin langsung (cehh padahal pakwe pun tak adoooo hahaha)

K tu jer la
Nice time kita update lagi k
Nice too meet u,u nice me?
Salam
=)

4 comments:

aku budak skema said...

hahahaha,..hmm,..pakwe Miss Diyla dah msj dah kah?..hehe

Ana Je La said...

belum...entah dia asyk bzy jer...duk kat umah pun bzy jgk xfhm ah dgn pakwe sndiri ne huhu

Kami Sahabat Pena said...

huhu..naseb saya single..haha..untung la ade pakwe makwe nih..hahaha....kurang2 x sunyi idop

Ana Je La said...

tu ah..untung ah sape ade pakwe ne...nsb kte single kn wakaka