Sunday, February 13, 2011


jan ah ak jd cm ne esk..huhu

laptop da tukar..ak suker yehhh,tq awk..lappy sye da cantek,gedik tk?? lek sudaa haha..lappy aku da cantek acer tukar g apple,bleh plk ea..sbnrnye tukar screen jer instal apple so kt luar accer kt dlm apple..kowg fhm tk..fhm?fhm?..lau xfhm bt2 fhm jer ea hehe..

aku pnya le relks psl test brand esk..frst,ak ingtkn jst quiz k so ak ne bt ah muka2 relk2 ne,muker2 bajet da stdy brabis ne,tido puas2 ag n siap dating btemankn nymuk ag tu,duk on9 jer ah tetibe td 'bonda yana' naek g umah aku...alamakkkk.esk bkn quiz le...esk mid trm ah ambl ko siape suh...abis ko stdy gler2 babi ah tp stll on blog ok haha..'pcnta blog yg setia'(koya mu ana je la)..

krg da kul1.25..aku da siap stdy tp kn...aku maen baca2 jer tp xfhm2 adoooh ssh gak lau tlbh hbt ne haha..bak kta fren baek ati aku mamply tu(ala relk sudaa..haha)

esk test kuar 5 chaptr..aku da kahtam,enth ak fhm ker x,ah yg pntg ak da stdy esk ak maen bedal jer(aku bajet2 jer da abis stdy msuk dlm otak blkng kire le kn so kpd anda2 sila le gelakkn ana je la hahahaha)...opss,em hrp2 ah esk ader mnusa yg baek ati bg aku tiru,xpn hrp2 ah otak ak ne bguna n bjasa tuk ak esk..

k ah ana je la nk stdy
nk jd bst stdent ne..nk brbakti tuk nusa dan bangsa hahaha(xkait doh hehe)


ak jst copy dr pic fatn aqlily..
(ak sgt2 stju ngn dia lau stress mkn jer coklat kompom2 kowg tsenyum2 sndiri cz coklat tlekat kt gigi haha)

kta jmpa ag
nice to meet u..u nice me??
=)

3 comments:

aku budak skema said...

nanti aku bg taw ko apa nama software yg kena remove tu k..hehe

aku budak skema said...

nanti aku gtaw ko apa nama software tu k..hehe

Ana Je La said...

ok2..tq2..=)