Tuesday, February 15, 2011

aku jeles ngn dier....ahhhhhhhhhh


comeel tk?cmne ah upa mmber aku tu..cute kn(mamlpy comeell hahaha)

sblm aku mbebelll..yehhh,asgmt ak da siap,suker den...haha..smlm kn ak xleh tido,ne keja 'hantu mak limah balik rumah'ah ne,aishh stresss den...so aku pn xtido ah smpi kul4 lbh,tkut pnya psl haha...

jom bbalek kpd title entry kta pda tengh ari yg ckp indah ne(jiwang seh),swer ak mmg jelezzzz ah ngn dia...dia mmg cantek ok,da la frendly smua owg suker ngn dia..oo tdk ana je la sntise jelezzz ngn dia..nk taw crta tk???ah cube cecrite(bt gaya gdik ckit cam usop dlm MLBR)..

kwn ak ne,da jmpa kwn bru..owgnye sgt sweet gtu..ah skli ag ak jelezz ok,pg td dia crta ngn ak adoiii ak yg duk dgr ne pn da cair..aisshh,cuba ah bdk tu usaa'h ak kn bst???haha..pnya ah sweet siap nk blikn bju ok,suh mak dia jahitkn bju tuk mmber ak ne..pehh,mmg trbaek ah kn.lau ak jd mmber ak ne da lma ak cair(nmpk sgt iman xkukuh haha)..yg kwn aku ne 'ati keras cm batu' bt xksh jer psl bdk tu..lyn2 cm tu jer.msj pn maen ska ati dia jer kai ayat2 sengal gtu...tp bdk tu mmg sweet,byk ag ah yg sweet2 sal bdk ne..t lau da kompom den crta k haha,apa yg kompom tu kta kna tnggu ah respon dr mmber ak yg cute n cantek tu..mst dia trsnyum sndiri baca part ne mst dia da prsaan haha..sbnrnye den tipu j mamply,gue ag cantek dr ko hahahaha(aku prsaan sndir)

opsss...sweet cm mna pn,den ttp setia ngn yg stu..ceh,ayat xleh bla ok haha..ape2pn kta kna bsyukur ngn apa yg kta ader,btl tk?siape stuju ngn ak sila le angkt siku anda hahaha..btw,i wishh smoga trbuka ah pintu ati kwn ak tu tuk trma dak sweet tu,jan fkr ag bdk2 lps k..alah biasa ah jdkn yg lps tu sbg pgajarn k(haha bajet lak ak ne)..

den jst doakn smoga kwn ak tu appy clalu k..
syg ko mamply
(ari ne ak trsenyum2 j ingt msj2 sweet ko tu hehe)

k ah da tu jer
t kta update ag k
den nk tido
daa
nice to meet u,u nice me?
=)

2 comments:

mahfudzah said...

hahahahaa!waaa..untung doe mapley tu
!hahahaaa...one day ana akan dpt org mcm tu jugak..dont worr:)

Ana Je La said...

hahhaa...mmg sgt untung...untg dr pak cik untung tu..hahahahaa..
tu ah hrp2 ah dpt mcm tu suatu ari nt..amin..=)